RayoScan van je hond

ECG gebaseerde gezondheidscheck

Waarom een RayoScan

Een RayoScan geeft een beeld van de gezondheid van je hond. Dit kan van belang zijn als je hond bepaalde klachten heeft of als je gewoonweg een gezondheidscheck van de hond wil. Zo kom je erachter wat je kunt doen om je hond vitaler te maken, van een klacht wil afhelpen of om je hond gezond te houden.

Hoe het werkt

Je hond wordt aangesloten op het ECG zodat de hartslag geregistreerd wordt. Via de bioresonantiemat waar de hond op staat worden er programma’s/frequenties naar het lichaam gestuurd. De hartslag reageert hierop met een minimale vertraging of versnelling. Dit wordt geregistreerd door het bioresonantiesysteem. De meting is pijnloos. Er wordt eerst getest op de volgende 21 onderdelen:

– Cellen en weefsels

– Bloed

– Immuunsysteem,

– Lymfesysteem

– Doorbloeding

– Hart

– Luchtwegen

– Nieren en urinewegen

– Spijsvertering

– lever/gal/alvleesklier

– Stofwisseling

– Bewegingsapparaat

– Zenuwstelsel

– Ogen

– Gehoororgaan

– Huid

– Hormoonsysteem

– Vrouwelijke geslachtsorganen

– Mannelijke geslachtsorganen

– Psyche

– Stress

 

De uitslag van de Check Up Test

De Check Up Test geeft een beeld van hetgeen het meest is verstoord in het lichaam van je hond. Deze zijn in volgorde van belangrijkheid gerangschikt door het bioresonantiesysteem. Dus van de 21 onderdelen die zijn getest, staan er 5 bovenaan.
Bijvoorbeeld:

– Cellen en weefsels

– Huid

– Nieren en urinewegen

– Stofwisseling

– Spijsvertering

 Uit deze 5 onderdelen wordt een keuze gemaakt om een detailtest te doen.

 

De detailtest

De detailtest van de rayoscan test op onderliggende oorzaakgeoriënteerde programma’s/frequenties. Dit zijn er ongeveer 200. Denk aan de klacht gerelateerde organen, vitaminen, mineralen, aminozuren, bacteriën, virussen, schimmels, parasieten, meridianen.

Uit deze 200 programma’s worden 40 programma’s door het bioresonantie apparaat geregistreerd. Dit geeft de mogelijkheid om oorzaakgericht te behandelen omdat de uitslag tevens aangeeft wat de volgorde van belangrijkheid is. Met de meeste belangrijke programma’s/frequenties wordt de hond hier in de praktijk direkt behandeld. Alles wordt vastgelegd in het dossier van je hond.

De behandeling

De hond wordt behandeld met de programma’s die in de detailtest als het meest belangrijke naar voren kwamen. Tijdens de behandeling worden er meteen druppels gemaakt zodat de behandeling thuis ter ondersteuning voortgezet kan worden. Het aantal vervolgbehandelingen wordt tijdens het consult in overleg vastgesteld. Als er tekorten uit de meting komen zoals vitaminen, mineralen, enzymen etc. worden deze aangeboden om in een vorm van een supplement thuis te gaan geven.

Kosten

Euro 80,00 voor een scan inclusief bioresonantiebehandeling.

Maak kennis met de RayoScan voor je hond

Een RayoScan consult bestaat uit:

  • Een Check-up Test op 21 onderdelen
  • Een Detailtest op ca. 200 onderdelen
  • Een behandeling
  • Inclusief adviezen uit de scan ivm evt. tekorten die aangevuld dienen te worden.

Voor € 80,00 een gezondheidsscan voor je hond. Wil je je hond laten checken door de RayoScan ? Vul dan je naam en telefoonnummer in. Ik neem contact met je op voor een afspraak

2 + 1 =

Ontvang het e-book direct in je inbox:

vul je gegevens in en klik op de oranje button

 

You have Successfully Subscribed!