In mijn praktijk doe ik uitgebreid onderzoek naar de oorzaak van klachten om vervolgens daarop te behandelen. Met een natuurgeneeskundige behandeling wordt een beroep gedaan op het zelfherstellend vermogen. De natuurgeneeskunde ziet het organisme als een eenheid van lichamelijk, mentaal en emotioneel functioneren. Passend bij de persoon en de klacht(en) worden er een of meerdere therapievormen ingezet.

Klachten waar ik mee kan helpen

R

Luchtwegen

R

Hormonaal

R

Spijsvertering

R

Bewegingsapparaat

R

Huid

R

Urine wegen

Waar onderscheid Qre zich in?

R

Oorzaak gerichte therapie

R

Individueel behandelplan

Want iedereen is uniek

R

Uitgebreid onderzoek

o.a. mineralen balans, intolerantie & ziekte verwekkers
R

Holistische benadering

Therapie vormen

Ik maak o.a. gebruik van de volgende therapie vormen

Homeopathie

De homeopathie gaat uit van het principe om het gelijkende met het gelijksoortige te genezen. Een stof die in staat is om bepaalde verschijnselen op te roepen is als geneesmiddel in verdunde vorm ook in staat dergelijke verschijnselen te genezen.

Celzouten

Dr. Schüssler ontdekte dat de cellen in het lichaam zouten gebruiken om goed te funktioneren. Er zijn totaal 27 celzouten met ieder hun eigen werking. Er wordt gewerkt met een verwreven vorm en een gepotentieerde vorm. Indien er tekorten zijn in het lichaam, is het van belang om deze aan te vullen.

Bloesems

Extracten van bloesems werken positief in op storende emoties en gemoedstoestanden. Voor elke negatieve stemming of gemoedstoestand waarvan een mens of dier last kan hebben, bestaat er een bijpassende plant of boom waarmee de ontbrekende energie (zielspotentie) wordt toegevoegd die op dat moment ontbreekt.

Orthomoleculair

Met het doel ziekten te voorkomen of te behandelen, kan het nodig zijn, om naast een zo volwaardig mogelijke voeding tijdelijk extra voedingsstoffen in de vorm van supplementen te nemen. Denk hierbij onder andere aan vitamines, mineralen, aminozuren, essentiële vetzuren, enzymen en anti-oxidanten.

Fytotherapie

Het gebruik van kruiden als geneesmiddel is zo oud als de mensheid zelf. In de fytotherapie, waarbij kruiden als geneesmiddelen worden toegepast, wordt de medicinale werkzaamheid toegeschreven aan de inhoudsstoffen. Het kruid wordt in z’n geheel aangewend. Dit in tegenstelling tot de allopatische therapie, waarbij het hoofdbestanddeel uit het kruid wordt geïsoleerd en tot geneesmiddel wordt verwerkt. Hierbij gaat echter een belangrijk deel van de werking verloren omdat de medicinale werking van de gehele plant meer is dan de som van de werking van de verschillende inhoudsstoffen.

Bioresonantie

Het Bioresonantie apparaat zendt lichaamseigen trillingen uit die verstoringen in het lichaam traceert en opheft. Bioresonantie ondersteunt o.a. het immuunsysteem. Door het lichaam te prikkelen en de werking van de organen te stimuleren kunnen klachten verdwijnen of aanzienlijk afnemen.

Bioresonantie therapie kan met goede genezingsverwachtingen worden toegepast bij de meest uiteenlopende klachten. De Bioresonantie behandeling is er dus op gericht om het lichaam aan te zetten tot herstel. Zowel acute als chronische klachten kunnen worden behandeld.

Aromatherapie

Genezen met etherische oliën bestaat ongeveer 5000 jaar. De etherische oliën bevatten unieke eigenschappen, zijn veelzijdig inzetbaar en zeer krachtig. Ze reguleren dat wat uit balans is geraakt en ontnemen een ziekte de eigenlijke voedingsbodem. Etherische oliën worden inwendig, uitwendig en ter inademing gebruikt.

Intake formulier

Wilt u een consult of behandeling aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in. Zo kan ik u zo goed mogelijk helpen!

Geslacht

2 + 3 =

Ontvang het e-book direct in je inbox:

vul je gegevens in en klik op de oranje button

 

You have Successfully Subscribed!