30 voordelen van
gefermenteerd hondenvoer

om zo lang mogelijk mogelijk plezier te hebben met je hond

Gefermenteerd hondenvoer voorkomt het volgende:

Ben je benieuwd naar hoe je voorkomt dat je hond op oudere leeftijd gewrichtsklachten krijgt ?

Zou jij niet het liefst een hond hebben die tot zijn of haar oude dag gezond blijft zonder akelige ziekten ?

Heb je je wel eens afgevraagd waarom jouw hond steeds parasieten aantrekt ?

Maak je je wel eens zorgen of je hond dagelijks wel al de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt ?

 

Dan is wat ik met je ga delen voor jou belangrijk!

Vroeger gaf ik mijn hond brokken van verschillende merken. Van goedkope tot de bekendere duurdere merken. Ik dacht dat hij het daar goed op deed. Hij gaf af en toe over en was regelmatig aan de diarree maar ik dacht dat hoort erbij. Herken je dit ? Langzaam werd het steeds erger en zag ik dat mijn hond niet lekker in zijn vel zat. Hij plaste en poepte af en toe binnen en had een doffe vacht met stukken een kale staart. De voeding was dus toch niet in orde.

Ik ben daarna overgestapt op rauw vlees. Hij knapte hier van op. Maar kreeg hij daarmee alle voedingsstoffen binnen ? Daar twijfelde ik toch wel aan. Vraag jij je dit ook wel eens af ? Toen hij ouder werd, werd hij in korte tijd zwakker, was snel moe en had zichtbaar last van zijn gewrichten. Hij bleek meerdere vitaminen en mineralen tekort te hebben. Daar schrok ik enorm van. Ook in mijn dierenpraktijk zag ik honden met tekorten ondanks dat ze rauw vlees kregen. Dat vond ik wel zorgwekkend. Ik kwam bij mijn bioresonantiemetingen iedere keer weer tekorten tegen bij vele honden die rauw vlees aten maar ook bij honden die een zogenaamde natuurlijke brok kregen. Ik zocht een hele tijd naar een oplossing. Alles passeerde de revue: meerdere vleessoorten, groente erbij, zalmolie erbij. Alleen al het feit dat er groente en zalmolie bij moest vond ik een teken dat het geen complete voeding was. Dit moest dus echt anders en beter. Maar hoe.

Gefermenteerd hondenvoer: De sleutel tot een langer en gelukkig leven

Totdat ik gefermenteerd voer aan mijn hond ging geven. Behalve dat ze enorm ging glanzen trok ze ook veel minder parasieten aan. Ik begon het mijn klanten ook te adviseren. Nog nooit had ik hondeneigenaren zo enthousiast gehoord, ook zij ervaarden dit als zeer goede voeding en er hoefde niks meer bijgegeven te worden.

Nadat meerdere hondeneigenaren de gefermenteerde voeding hadden uitgeprobeerd kreeg ik steeds vaker te horen hoe geweldig goed het werkte. Toen ontdekte ik dat ik iets speciaals in handen had. Omdat deze voeding niet alleen de klachten snel deed verdwenen maar tevens een hond een langer en gezonder leven laat leiden.

Mensen zeiden “had ik dat maar eerder geweten” 

Toen ben ik me eens echt gaan verdiepen in deze gefermenteerde hondenvoeding. Uiteindelijk ben ik dit in alle gevallen gaan adviseren en dat leverde me volkomen nieuwe inzichten op. De dingen bleken toch anders dan dat ik ooit geleerd had. Ik moest zelf wennen aan dit idee dat rauw vlees of een natuurlijke brok niet per definitie garant staat voor een gezonde hond. Ook mijn klanten maakten de overstap van rauw vlees naar gefermenteerde voeding en dat voelde voor sommigen in het begin heel vreemd – ze zweerden echt bij rauw vlees of hun natuurlijke brok- maar gingen overstag en lieten me daarna weten hoe goed het met hun hond ging en dat ze zelf verbaasd waren dat hun hond er zo goed uitzag met dit voer. Er waren ook veel hondeneigenaren bij die overstapten die vonden dat hun hond het op rauw vlees goed deed. De argumenten die ik gaf betreft de voordelen van het gefermenteerde voer gaf bij hen de doorslag. En dat zijn: weten dat je je hond iedere dag alle voedingsstoffen binnenkrijgt die hij nodig heeft. Het is natuurlijk ook een heel prettig idee dat hun hond hierdoor ook geen klachten gaat krijgen, dat is een hele zorg minder.

Gouden voedingstips

R

Geef voeding NA het uitlaten en laat je hond eerst tot rust komen. Een hijgende hond mag nog niet eten. Voedingsstoffen worden beter opgenomen als het lichaam ontspannen is. Ook voorkom je hiermee maagklachten.

R

Spuugt je hond gal ’s morgens ? Geef je hond voor het slapen gaan nog wat te eten

R

Heeft je hond last van een rommelende buik ? Geef gefermenteerde glutenvrije voeding

R

Heeft je hond last van huidklachten ? Geef gefermenteerde lactosevrije en glutenvrije voeding

R

Heeft je hond last van wisselende ontlasting ? Geef gefermenteerde lactosevrije en glutenvrije voeding en maar 1 vleessoort.

R

Heeft je hond een zwakke blaas ? Geef gefermenteerde voeding met een laag eiwit- en fosforgehalte

R

Krijgt je hond medicijnen ? Verminder de bijwerkingen en geef gefermenteerde voeding

R

Wil je voorkomen dat je hond wormen krijgt ? Geef behalve gefermenteerde voeding een kruidenmengsel met reinigende kruiden. Deze zorgt tevens voor minder aantrekken van parasiete

In mijn dierenpraktijk sneller een goed resultaat 

 Inmiddels heb ik een groot aantal klanten geadviseerd om over te stappen naar gefermenteerde voeding. Als gediplomeerd natuurgeneeskundig diertherapeut geef ik al vele jaren voedingsadviezen met een goed resultaat. Omdat ik bij mijn behandelingen in mijn dierenpraktijk de gefermenteerde voeding adviseer, merk ik dat er veel minder consulten nodig zijn omdat deze voeding een belangrijke basis brengt voor de gezondheid. Dit heeft te maken met het feit dat deze voeding echt heel veel toevoegt in positieve zin. Door het fermentatieproces bevat deze voeding goede bacteriën (probiotica) voor de darmen, goed opneembare vetzuren en algen voor een evenwicht in vitaminen, mineralen, spoorelementen en aminozuren. Dit levert een enorm voordeel op ten opzichte van alle andere voeding. De weerstand krijgt hierdoor een enorme oppepper.

Gefermenteerde voeding staat het dichtst bij de natuur.

Wist je dat een hond na het vangen van een konijn eerst het maag-darmkanaal opeet ? Hierin zit voorverteerde voeding die door een hondenlijf goed worden opgenomen. Hierin zitten heel veel voedingsstoffen en enzymen die heel gezond zijn voor een hond. Gefermenteerde voeding is te vergelijken met voorverteerde voeding. Ook begraaft een hond als hij de kans krijgt zijn prooi en graaft dan na een paar weken de prooi op waarna hij hem opeet. Het konijn is dan precies op smaak! Voor ons misschien een vies idee maar voor een hond juist dat wat hem goed doet. Je ziet honden die dit ook vaak doen met een bot.

Deze voeding biedt zoveel meer:

R

Geen zorgen meer of je hond alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt

R

Verbeteren van de weerstand van je hond door een goede darmflora

R

Algen voor een evenwicht in vitaminen, mineralen, spoorelementen en aminozuren

R

Natuurzuivere voeding

R

Geen sporen van medicatie

R

Niet bevroren geweest zodat alle benodigde probiotica bewaard zijn gebleven

R

Steriel bereid met maximaal 75 graden zodat alle voedingsstoffen bewaard blijven

R

Met dierlijke en plantaardige benodigdheden allemaal in de juiste balans

R

Een uniek mineralenevenwicht door de algen, van niks teveel of te weinig

R

Precies zo gemaakt dat het door de celstructuur van een hond goed word opgenomen

R

In vleesvorm en in brokjesvorm verkrijgbaar, beiden zijn gefermenteerd

R

Vrij van genetische manipulatie

R

Verantwoorde voeding zonder dierproeven

R

Hoog vleesgehalte tot 74%

R

Heerlijke groenten die ook gefermenteerd zijn

R

Exclusief gebruik van voor levensmiddelen geschikte grondstoffen

R

Geeft geen verzuring zodat gewrichtsklachten voorkomen worden

R

Voorkomt het ontstaan van tekorten dat je hond klachten geeft

R

Geen dierlijk meel van dode dieren van de bio-industrie

R

Geen hormonen van slachtafval dat een hormonale disbalans kan geven bij een hond

R

Geen lokstoffen

R

Geen verborgen vetten

R

Geen vulstoffen

R

Geen sojameel

R

Geen tarwemeel

R

Zonder kunstmatige toevoegingen

R

Zonder conserveringsmiddelen

R

Zonder kleurstoffen

R

Geen toegevoegde suiker

R

Steriel bereid en koud gebotteld

R

Constante voedingscontroles

R

Verse verwerking van vlees en groenten en algen

R

Geen gebruik van slachtafval

R

Gemakkelijk mee te nemen op vakantie, zowel het vlees als de brokjes

Voor wie is dit niet bestemd

R

Dit is niet voor jou bestemd als je niet wilt werken aan het behoud van levenslange gezondheid van je hond

R

Dit is niet voor jou bestemd als je geen problemen hebt met een hond met gezondheidsklachten

R

Dit is niet voor jou bestemd als je je hond niet graag ziet eten

Het profijt voor je hond

Wat gefermenteerde voeding uniek maakt is dat het je hond vitaler maakt. De weerstand van je hond wordt vergroot door:

  • Goede bacteriën voor de darmen die zorgen voor een gezonde darmflora
  • Goed opneembare vetzuren die zorgen voor gezonde slijmvliezen van o.a. maag en darmen.
  • Algen voor een evenwicht in vitaminen, mineralen, spoorelementen en aminozuren die zorgen voor gezonde organen

Een hond met een goede weerstand heeft een glanzende vacht, geen vieze ogen, schone oren, geen jeuk, geen rommelende darmen, goede ontlasting, beweegt soepel, heeft geen gezondheidsklachten en trekt weinig parasieten aan.

Niks overhouden of weggooien

Omdat alle honden dit voer graag lusten durf ik je gerust aan te bieden dat als je hond iets van onderstaand kennismakingspakket niet lust, je het aan mij mag retourneren en je je geld terugkrijgt. Je loopt hiermee geen risico dat je voer overhoudt of moet weggooien.

Onderstaand enkele reacties van hondeneigenaren:

Zara heeft nu een aantal weken het gefermenteerde voer. Ze is rustiger. Ze heeft goede ontlasting en ze blijft goed op gewicht. Het ruien van de vacht begint minder te worden. Gal spugen doet ze ook niet meer.

Veronique

Onze Storm kreeg het gefermenteerde voer tijdens onze vakantie. Ik zag hem met de dag opknappen. Zijn vacht ging meer glanzen en hij begon ook soepeler te bewegen. Ik blijf dit voeren en geef hem geen rauw vlees meer.

Jacqueline

Ze was ’s nachts onrustig en nu ze het gefermenteerde vlees krijgt gemixt met de gefermenteerde brokjes slaapt ze ’s nachts. Ik heb geen sporen meer gezien van onrust.

Karin

Het gaat heel goed met Vera. Ze krabt niet meer en de huid is langzaam bezig te herstellen. We geven haar ‘s morgens het gefermenteerde vlees en ‘s avonds de gefermenteerde brokjes. Deze combi werkt prima. Al met al zijn we dus erg te spreken over de vooruitgang.

Karin

Hij is er gek op. Zo gek, dat hij al 2 keer stiekem de garage in is geslopen en uit de zak brokken heeft staan (vr)eten. We hebben de zak nu maar beter opgeborgen. Het bevalt erg goed en hij glanst als een spiegel. Op de hondenschool vroeg er iemand wat voer ik hem gaf.

Ria

Eindelijk voer dat ze meteen opeet. Zo fijn dat haar eetlust terug is. Ze likt na het eten haar voerbak uit. Het was een hele zoektocht dat hieraan vooraf is gegaan. Zo blij mee dat je het echt op Bobby hebt uitgemeten wat ze graag lust en dat bij haar past.

Marloes

Maak kennis met gefermenteerd voer met het Kennismakingspakket van een combinatie van gefermenteerd vlees en gefermenteerde brokjes.

Het kennismakingspakket bestaat uit lactose- en glutenvrij vlees en brokjes.

  • 200 gram gefermenteerd vlees: Gevogelte
  • 200 gram gefermenteerd vlees: Lam
  • 100 gram gefermenteerde brokjes: Lam/Gevogelte
  • 100 gram gefermenteerde brokjes: Eend
  • Handleiding met informatie over al het gefermenteerd vlees en brokjes en alle ingrediënten
  • Een deksel zodat je het vlees afgesloten in de koelkast kan bewaren
  • Je kunt mij ten allen tijde mailen met vragen over voeding

Voor € 7,60 bij je aan huis bezorgd. Wil je je hond laten proeven ? Vul dan onderstaande gegevens in:

11 + 1 =

Ontvang het e-book direct in je inbox:

vul je gegevens in en klik op de oranje button

 

You have Successfully Subscribed!