Gefermenteerde brokjes kat

Complete voeding voor je kat

Als natuurgeneeskundige wil ik graag het allerbeste voer leveren.

Deze gefermenteerde brokjes bevatten een hoog percentage natuurzuiver vlees, lekkere groenten en een uniek algemengsel voor een mineraal evenwicht. Alle producten zijn vrij van conserveringstoffen, geur-, kleur- en smaakstoffen, genetisch gemanipuleerde toevoegingen, verborgen vetten, vulstoffen, dier-, soja- en tarwemeel. De brokjes zijn geperst in plaats van geëxpandeerd, en kunnen probleemloos met het gefermenteerde vlees worden gemengd.

Dit voer onderscheidt zich verder door het bijzondere bereidingsproces waardoor alle goede bacteriën voor de darmflora behouden blijven. Van dit voedzame voer hoef je dan ook minder te geven omdat het 100% wordt opgenomen. Bestellingen worden aan huis geleverd binnen 3 werkdagen. De eerste bestelling verloopt via mij, daarna krijg je zelf een inlogcode om te kunnen bestellen. Als extra service is een gratis voedingsadvies inbegrepen bij de eerste bestelling.

Sterne menu

Het ideale fijnproevermenu

Bevat zacht vlees van pluimvee en kwaliteitszalm, wordt goed verdragen en is licht verteerbaar en zeer smakelijk. Met zijn sterretjes vorm zal het iedere lekkerbek tevreden stellen. De extra vezels stimuleren de darmactiveit en bevorderen daarmee het uitscheiden van haren. De optimale pH waarde voorkomt blaasgruis. Samengesteld uit gevogelte en zalm, lever van gevogelte, rijst, mais, voederbieten, gist, mineralen. Glutenvrij en lactosevrij.

2 kg € 36,90
7,5 kg € 90,78

Premium

Ideaal menu voor katten

Premium is een allround voer voor katten van elke leeftijd en elk ras, met een zeer hoge voedingswaarde. Samenstelling: rundvlees en kippenvlees, granen, oliën, vetten, mineralen, kruiden.

1,9 kg € 29,21
7,5 kg € 81,93

mEATzie  Schmaus Huhn

Koolhydraatarmer menu voor katten

Bevat kippenvlees en weinig koolhydraten. Samenstelling: kippenvlees, vet van gevogelte, lever van gevogelte, zeevisolie, gemalen eierschalen, kruiden, psyllium, bietenpulp, hennepzaadolie, witlof, mosselvlees. Glutenvrij.

3 kg € 69,65

Alvin begon ongeveer een half jaar geleden met ’s nachts binnen plassen. Na behandeling bij Anita plast niet meer binnen, en is ook niet meer bang in het donker.  Hij is speels, vrolijk en zeer zelfverzekerd.

Cor en Laura

Met hond Alvin

Dit vlees houdt haar tandvlees gezond, het reinigt en het is erg lekker! Ze is van 2 hele tabletten prednison terug kunnen gaan naar helemaal geen prednison. We zijn je eeuwig dankbaar ons Bien is weer helemaal happy is!
Patricia

Met kat Binna

De jeuk ging snel weg en de kale vlekjes werden weer behaard. Uveau zit nu weer helemaal lekker in zijn vel. Bedankt Anita voor alle goede zorgen, adviezen en nazorg!
Mirella

Met paard Uveau

Meer informatie of bestellen

7 + 2 =