Gefermenteerde brokjes hond

Complete voeding voor je hond

Als natuurgeneeskundige wil ik graag het allerbeste voer leveren.

Deze gefermenteerde brokken bevatten een hoog percentage natuurzuiver vlees, lekkere groenten en een uniek algenmengsel voor een mineraal evenwicht. Alle producten zijn vrij van conserveringsstoffen, geur-, kleur- en smaakstoffen, genetisch gemanipuleerde toevoegingen, verborgen vetten, vulstoffen, dier-, soja- en tarwemeel. De brokken zijn geperst in plaats van geëxpandeerd, en kunnen probleemloos met het houdbare vlees worden gemengd.

Dit voer onderscheidt zich verder door het bijzondere bereidingsproces waardoor alle goede bacteriën voor de darmflora behouden blijven. Van dit voedzame voer hoef je dan ook minder te geven omdat het 100% wordt opgenomen. Bestellingen worden aan huis geleverd binnen 3 werkdagen. De eerste bestelling verloopt via mij, daarna krijg je zelf een inlogcode om te kunnen bestellen. Als extra service is een gratis voedingsadvies inbegrepen bij de eerste bestelling.

Olymp

Het beste wat de natuur te bieden heeft.

Uitermate geschikt als jouw hond inspanningen moet leveren, voor bijvoorbeeld fokken, sport of vrije uitloop. Samengesteld uit rundvlees, pluimveevlees en gedroogde haring, zilvervliesrijst, mais, kruiden, zalmolie, venkelzaad, algen, mineralen. Glutenvrij en lactosevrij.

3 kg € 25,69
10 kg € 62,52
20 kg € 112,79

Athletic

Voor gevoelige honden

Bijzonder geschikt voor actieve honden die echter behoefte hebben aan licht verteerbaar voedsel. Een smaakvol menu met gevogelte, lamsvlees en aardappelen. Bevordert de kleurpigmenten in de vacht en heeft een laag eiwitgehalte. Samengesteld uit gevogelte, lamsvlees, aardappelen, voederbieten, gist, mineralen. Glutenvrij en lactosevrij.

3 kg € 23,59
7,5 kg € 49,24
15 kg € 88,65

Wellness

Zonder rundvlees en tarwe

Het ideale voer voor de atletische hond die geen rundvlees of granen kan verdragen. Wellness is bij uitstek geschikt voor gevoelige honden met een gemiddelde energie behoefte. Samenstelling: gevogelte, voederbieten, mais, gist, mineralen. Granenvrij en lactosevrij.

3 kg € 20,00
7,5 kg € 39,74
15 kg € 71,53

Krokett

Allround voeding

Het allround voer voor een normaal actieve hond. Samenstelling: rundvlees, gepelde granen, mineralen, groenten, gist, algen. Lactosevrij.

3 kg € 27,22
10 kg € 50,03
20 kg € 85,34

Champion

Bijzonder goed te verdragen

Dit wat lichtere voedsel is heel geschikt voor het opbrengen of fokken van dieren en voor dieren met een vrije uitloop of sportdieren. Samenstelling: rundvlees, pluimveevlees, gedroogde haring, zilvervliesrijst, kruiden zalmolie, venkelzaad, algen, mineralen. Glutenvrij en lactosevrij.

3 kg € 26,23
10 kg € 64,58
20 kg € 115,40

Energy

Voor honden met een hoger energieverbruik

Voor volwassen honden die hoge prestaties moeten leveren en zeer actief zijn. Zorgt voor een optimale spiergroei. Samenstelling: gevogelte, zalm, mais, rijst, pluimveevet, bietenpulp, cichorei, mineralen. Glutenvrij en lactosevrij.

7,5 kg € 55,04

Sensiv

Hypoallergeen droogvoer voor gevoelige honden

Dit voer is voor specifieke behoeften. Het is hypoallergeen en bevat gezonde witvis, voedzame aardappelen, smakelijke gedroogde groenten, een speciaal kruidenmengsel voor de huid en vacht, raapzaadolie, lijnzaadolie en visolie. Samenstelling: gedroogde en gemalen witvis, aardappelvlokken, rijstkiemen, gemalen gedroogde groenten, gedroogde bietenpulp, koudgeperste raapzaadolie, koudgeperste lijnzaadolie, gedroogd kruidenmengsel, visolie, gedroogde en gemalen Yucca Schidigera. Granenvrij, lactosevrij, glutenvrij.

3 kg € 35,30
10 kg € 100,48

Junior

Voor opgroeiende honden

Het evenwichtige opgroei voer voor pups tot volwassen hond. Geschikt voor alle hondenrassen. Samenstelling: pluimvee- en eendenvlees en gevogeltevet, rijst, mais, bietenpulp, gist, gemalen oesterschelpen, mineralen. Glutenvrij en lactosevrij.

3 kg € 24,89
15 kg € 97,50

Dynamic

Compleet granenvrij diervoeder voor alle hondenrassen

Voor de dynamische hond die granen en pseudo-granen niet verdraagt. Er is bewust afgezien van het gebruik van vleessoorten die een eventuele allergie kunnen veroorzaken. Samenstelling: eend, aardappel, bietenpulp, erwten, appels, lijnzaad, gevogeltevet, kruiden, veenbessen, bosbessen, gist, yucca. Granenvrij, lactoserij, glutenvrij.

3 kg € 29,24
15 kg € 97,44

Alvin begon ongeveer een half jaar geleden met ’s nachts binnen plassen. Na behandeling bij Anita plast niet meer binnen, en is ook niet meer bang in het donker.  Hij is speels, vrolijk en zeer zelfverzekerd.

Cor en Laura

Met hond Alvin

Dit vlees houdt haar tandvlees gezond, het reinigt en het is erg lekker! Ze is van 2 hele tabletten prednison terug kunnen gaan naar helemaal geen prednison. We zijn je eeuwig dankbaar ons Bien is weer helemaal happy is!
Patricia

Met kat Binna

De jeuk ging snel weg en de kale vlekjes werden weer behaard. Uveau zit nu weer helemaal lekker in zijn vel. Bedankt Anita voor alle goede zorgen, adviezen en nazorg!
Mirella

Met paard Uveau

Meer informatie of bestellen

13 + 12 =

Ontvang het e-book direct in je inbox:

vul je gegevens in en klik op de oranje button

 

You have Successfully Subscribed!